MOTORPAL a Dukla Jihlava jsou nadále partnery. V plánu je také spolupráce v nové aréně

21.06.2024 / KLUB

Spojení dvou legend a tradic jednoho města pokračuje. Partnerem Dukly bude i v sezoně 2024/2025 společnost MOTORPAL, a.s., která v minulém ročníku podporovala jihlavský A-tým i tři akademické mládežnické celky Dukly. Smlouva je opět podepsána na jeden rok. „MOTORPAL je tradiční strojírenská firma, která k Jihlavě neodmyslitelně patří. Pamatuji si, že tato společnost je v Jihlavě již od mého dětství. Je moc fajn, že spolupracujeme a že nás MOTORPAL podporuje a pomáhá nám v naší práci,“ říká jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban a prozrazuje, že zástupci firmy vyjádřili zájem pronajmout si jeden ze skyboxů v nově stavěné Horácké aréně.

Smlouva byla podepsána v polovině června 2024. Zástupci obou stran se velmi dobře znají a podpis vždy probíhá ve velmi přátelské atmosféře. „Snažíme se nadále zvyšovat povědomí o MOTORPALu a spolupráce s Duklou je pro nás marketingově klíčová. S velkým nadšením jsme sledovali parádní jihlavské tažení v play off 2024. Věříme, že poslední azylová sezona v Pelhřimově bude ještě úspěšnější a půjde o správný odrazový můstek směrem k nové aréně,“ říká předseda představenstva a generální ředitel MOTORPALu Dr. Ing. Radim Valas.

„Během sezony na zápasy Dukly často jezdím. Musím smeknout pomyslný klobouk, jak Jihlava hrála v posledním play off a jaká byla na stadionu v Pelhřimově divácká kulisa. I proto se již moc těšíme na novou arénu, kde máme v plánu pronájem skyboxu. Oceňuji i dlouhodobě dobrou práci jihlavské mládeže, kterou také podporujeme a ve které zejména junioři patří k české špičce,“ dodává místopředseda představenstva a nákupní ředitel MOTORPALu Ing. Lukáš Večeř.

Dlouhodobou spolupráci oceňuje také jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban. „MOTORPAL je tradiční strojírenská firma, která k Jihlavě neodmyslitelně patří. Pamatuji si, že tato společnost je v Jihlavě již od mého dětství. Je moc fajn, že spolupracujeme a že nás MOTORPAL podporuje a pomáhá nám v naší práci. Firma navíc podporuje i mládež, což je moc hezké, jelikož dnešní generace pohyb potřebuje jako sůl. Potřebujeme podpořit aktivitu mládeže, motivovat děti a MOTORPAL tohle naplňuje do puntíku,“ těší nejvyššího představitele jihlavského hokeje. „Za léta spolupráce se s vedením firmy již známe a povídáme si o hokeji a o plánech do budoucna. Během podpisu této smlouvy jsme se bavili o nové Horácké aréně a o skyboxech. Vedení MOTORPALu v podstatě řeklo, že bude mít zájem pronajmout si jeden ze skyboxů. Vidí to jako dobrou příležitost pro prezentaci ať už směrem ke svým zaměstnancům anebo k partnerům,“ dodává Bedřich Ščerban.

Zástupci obou stran bezprostředně po podepsání smlouvy. Zprava Dr. Ing Radim Valas, Bedřich Ščerban a Ing. Lukáš Večeř. Foto: MOTORPAL, a.s.

MOTORPAL, a.s.

Jihlavská společnost MOTORPAL se řadí mezi významné světové výrobce vstřikovacích systémů pro dieselové motory. Kromě jejich výroby se specializuje na přesné strojírenství. Jedná se o ryze českou firmu, která má tradici již od roku 1946. Klíčovými produkty firmy jsou vstřikovací čerpadla, vstřikovače, vstřikovací trysky pro vznětové motory a dále přesně obráběné dílce pro automobilový průmysl – více na webu MOTORPALu v sekci Produkty. Výrobky společnosti splňují ty nejpřísnější platné předpisy. MOTORPAL je kvalifikovaným OEM partnerem celé řady současných výrobců motorů, poskytuje zákazníkům klientský přístup a komplexní služby přes vývoj, vzorkování a naladění vstřikovací soupravy na daný motor až po sériové dodávky. Firma je certifikována podle norem ISO 9001 a ISO 14001. MOTORPAL tvoří v současné době tři výrobní závody umístěné v Jihlavě, Jemnici a Batelově. Firma je jedním z nejvýznamnějších zaměstnavatelů v Kraji Vysočina.

Aktuální volná místa v MOTORPALu. Více informací najdete zde.