Hodnocení turnajů mladších žáků

dnes / Jaroslav Wollmann

Mladší žáci Dukly se v srpnu a v září zúčastnili několika turnajů. V Praze skončili na pátém místě z osmi týmů. V Uherském Hradišti se jihlavským mladíkům povedlo turnaj vyhrát. Stejně tomu bylo i v září na turnaji ve Vyškově.

Turnaj v Praze (24. - 25. 8. 2024)

Ve dnech 24. a 25. srpna odehráli mladší žáci turnaj v Praze. Jihlavští mladíci nakonec obsadili pátou příčku z osmi týmů.

Výsledky Dukly Jihlava

Vítkovice - Jihlava 11:1
Sparta Praha - Jihlava 1:1
Jihlava - Letňany 8:1
Jihlava - Plzeň 9:3
Jihlava - Třinec 8:4

Hodnocení trenéra

V podstatě se jednalo o první přípravné zápasy, první společný turnaj, který byl celkově povedený. Líbilo se nám, že jsme se postupně zlepšovali a v konkurenci kvalitních účastníků jsme drželi krok. Prostor pro zlepšení jsme si z toho turnaje odnesli, že bychom měli být v klidu za jakékoliv situace a neustále to brát jako prostředek pro učení, rozvoj do budoucna, to všechno ovšem za podpory správných soutěžních emocí nás všech.

Turnaj v Uherském Hradišti (31. 8. 2024)

31. srpna odehráli mladší žáci turnaj v Uherském Hradišti. Jihlavští mladíci nakonec obsadili první příčku z pěti týmů.

Výsledky Dukly Jihlava

Opava - Jihlava 1:9, 1:8
Uherské Hradiště - Jihlava 0:4, 2:6
Jihlava - Piešťany 5:1, 4:1
Jihlava - Opava 7:0, 4:1

Hodnocení trenéra

Turnaj, kde jme obměnili tým oproti Praze a vzali kluky, kteří moc turnaje nehráli s doplněním o polovinu kluků, kteří byli v Praze. Zápasy s dvěma mužstvy Opavy, tam jsme byli lepším celkem. Zápas proti Uherskému Hradišti byl boj, který rozhodly lepší individuální výkony našich kluků. Zápas o první místo proti Piešťanům byl kvalitní, byly tam správné emoce u obou týmů a výsledky zkreslují, protože utkání byly vyrovnané a lámaly se v závěru. Celkově v tom utkání rozhodla lepší koncovka. Turnaj splnil stejně jako v Praze účel. Bylo fajn, že kluci k sobě všichni postupně nachází cestu a snaží se fungovat společně s respektem, tak jak by to asi mělo být.

Turnaj ve Vyškově (8. 9. 2024)

8. září odehráli mladší žáci turnaj ve Vyškově. Jihlavští mladíci nakonec obsadili první příčku z čtyř týmů.

Výsledky Dukly Jihlava

Jihlava - Frýdek-Místek 6:1, 3:5
Vyškov - Jihlava 2:4, 1:3
Warriors Brno - Jihlava 2:5, 1:3

Hodnocení trenéra

Turnaj ve Vyškově byl velmi kvalitně obsazen. Řada kvalitních kluků. Z naší strany bylo ve hře vidět obrovské úsilí a také chvilkami pěkné akce. Jsme rádi, že jsme byli pozvaní na tento turnaj a za pěkné zážitky. První místo je odměnou pro kluky, kteří přistupují k činnosti velmi dobře.