Vydražený dres Tomáše Čachotského pomůže malému Bedříškovi

10.10.2024 / Daniel Lhotský

Dukla společně se Spolkem fanoušků HC Dukla Jihlava pomohla dobré věci. V rámci výročí myčky Autostylecity v podzemních prostorách Cityparku Jihlava proběhla dražba dresu kapitána Tomáše Čachotského podepsaného všemi hráči A-týmu společně s dražbou obrazu ze sbírky Milana Chlada. Celkový výtěžek více než 70 000 korun pomůže malému Bedříškovi, jehož rodina spolupracuje s nadací Šťastná hvězda.

„Byli jsme osloveni ohledně plánované charitativní aukce a jejího účelu. Do aukce jsme věnovali podepsaný dres Tomáše Čachotského a jsme rádi, že jsme tak mohli pomoci Bedříškovi v jeho léčbě,“ komentoval celou událost za spolek fanoušků jeho předseda Rostislav Krutiš.

Celkově se podařilo na aukci obou předmětů vybrat přes 70 000 korun. Tato částka poputuje prostřednictvím nadace Šťastná hvězda na pomoc malému Bedříškovi, který trpí onemocněním dolních končetin a levé ruky. Částka pomůže rodině k potřebné rehabilitaci nebo také k financování speciální operace, která by Bedříškovi umožnila v budoucnosti plnohodnotně chodit.




×
Dnes v 18:00 | Muži
LHK Jestřábi Prostějov
HC Dukla Jihlava