Organizační opatření k derby Jihlava – Třebíč

11.10.2024 / Klub

Již tuto sobotu 12. října proběhne od 16:30 na zimním stadionu v Pelhřimově první derby Vysočiny v této sezoně. To navíc bude mít speciální náboj, azyl Třebíče v Moravských Budějovicích totiž neumožňuje přítomnost hostujících fanoušků, oba tábory fanoušků se tak setkají pouze během zápasů v Pelhřimově. Klub vzhledem k očekávané vysoké návštěvnosti připravil řadu bezpečnostních opatření a doporučení pro fanoušky, částečně odlišných oproti minulým sezonách. Děkujeme, že přijedete fandit do Pelhřimova a pomůžete tak vytvořit skvělou atmosféru na stadionu!

Vstupenky

Vstupenky domácím i hostujícím fanouškům doporučujeme zakoupit předem. Budete tak mít jistotu, že se na utkání dostanete včas a vyhnete se zároveň dlouhému čekání ve frontě. Vstupenky na sobotní utkání zakoupíte na tomto odkazu, v předprodeji o 10 procent levněji. Přímo před stadionem budou fanouškům k dispozici ještě dvě pokladny.

Parkování a cesta na stadion

Pro sobotní derby bude opět navýšena kapacita parkovacích míst u stadionu. Fanouškům bude k dispozici parkování na pískovém hřišti u rybníku, zároveň bude možné využít i stávající parkoviště před stadionem směrem od ul. Křemešnická. Služební a VIP parkoviště budou řádně označena a bude u nich pracovník ostrahy. Odjezd po konci utkání bude řízený, z pískového parkoviště a VIP parkoviště bude možné odjet pouze do ul. K Jezu a následně na ul. Nádražní, z ostatních parkovacích míst bude odjezd možný pouze do ul. Křemešnická. Prosíme o respektování obou opatření, přispějete tak k bezpečnosti a plynulosti provozu u zimního stadionu.

Vstup na stadion

Fanoušci Dukly mohou využívat vstupy na stadion jako na každý domácí zápas. Pro fanoušky Třebíče je vyhrazen vstup na kratší straně stadionu za budovou Sporthotelu. Důrazně doporučujeme všem fanouškům, aby se na utkání dostavili včas, stadion i pokladny u stadionu se otevírají už v 15:30, tedy hodinu před začátkem utkání. Před utkáním proběhne u každého návštěvníka osobní prohlídka. Upozorňujeme, že na utkání je zákaz vnášení pyrotechniky. Podle novely zákona č. 250/2016 sb. o odpovědnosti za přestupky hrozí vysoké pokuty. Nezákonný je i pouhý pokus vnesení pyrotechniky na stadion, její využití v okolí stadionu před i po utkání a může být potrestáno taktéž vysokou pokutou.


Vstup určený pro fanoušky Třebíče.

Sektor hostů

Pro fanoušky Třebíče je vyhrazený sektor A, ke kterému se dostanou pouze vstupem od Sporthotelu u vodní nádrže. Sektor bude mít vlastní bufet a toalety. Pánské toalety se nacházejí v rohu stadionu nad sektorem, dámské toalety jsou o poschodí níže a přístup k nim bude přes venkovní schodiště. Sektor hostů bude během zápasu oddělený a během konání utkání z něj nebude možné volně se pohybovat po stadionu. Kapacita sektoru pro hosty činí zhruba 200 osob.

Sektor A bude vyhrazen pouze pro fanoušky Třebíče.

Pohyb během utkání

Na základě doporučení Policie ČR nebude možné během utkání opustit areál zimního stadionu a následně se do něj vrátit. Fanoušci Dukly budou moci vyjít ze zimního stadionu pouze na terasy na krátké a dlouhé straně zimního stadionu a na schody, Fanoušci Třebíče budou mít vlastní vyhrazený prostor u schodů za Sporthotelem. Při opuštění vyhrazeného prostoru již nebude fanouškům umožněn opětovný návrat na utkání. Jedná se o bezpečnostní opatření, které se běžně využívá na řadě zimních stadionů v ČR a bude využíváno i v nové Horácké aréně.

Návštěvní řád

Všichni návštěvníci akce jsou povinni se řídit návštěvním řádem zimního stadionu. Pokud by došlo chováním návštěvníka k hrubému porušení návštěvního řádu, které by narušovalo průběh akce nebo by ohrožovalo zdraví přítomných osob či majetek zimního stadionu, hrozí mu v takovém případě vykázání z akce bez náhrady. Kompletní návštěvní řád naleznete na tomto odkazu.




×
Dnes v 18:00 | Muži
LHK Jestřábi Prostějov
HC Dukla Jihlava