Pohled z pod masky Jihlava - Žďár 4:0

30.11.2002 / RTD

V dnešním utkání se jihlavským hráčům podařilo neinkasovat žádnou branku a tak se jejich gólman Jaroslav Suchan mohl po utkání pochlubit prvním udrženým čistým kontem letošní sezóny. Jak viděl dnešní zápas?
"Myslím si, že dnes jsme odvedli dobrý výkon, zejména co se týká obranné práce a zaslouženě jsme zvítězili. Ze začátku nás uklidnily dvě rychlé branky, které jsme dali, myslím, ve čtvrté a sedmé minutě. V první třetině jsme se dostali do tempa, vedli jsme 2:0, hráli jsme, co jsme potřebovali. Ve druhé třetině jsme zvýšili náskok a jak říkám, perfektní obranná hra ve středním pásmu a proměnění šancí. Třetí třetina už byla spíše o ubránění výsledku, aby soupeř zbytečně nekorigoval. A to se povedlo. Že je to s nulou, to už je něco navíc. Ta je odměnou celému týmu za to, že nedostal branku."
V samotném závěru zápasu málem Dukla inkasovala a Jarda Suchan tak o své čisté konto mohl přijít... "Zbývalo už asi dvacet vteřin do konce utkání, tam už byla menší koncentrovanost, oni ujeli dva na jednoho, já jsem se tam položil, trefilo mě to... Nula je na naší straně. Ale jestli by to skončilo 4:1 nebo 4:0 je jedno, důležitější jsou tři body pro mančaft."