Pohled z pod masky Jihlava - Beroun 2:1

23.01.2003 / RTD

Dukla se v posledních dvou kolech střetla v domácím prostředí se dvěmi relativně slabšími soupeři. Zatímco při zápasu s Hradcem Králové se do branky postavil Lukáš Sáblík, ve včerejším utkání proti berounským Medvědům se domácímu publiku opět představill Jaroslav Suchan. Jak se mu chytalo v zápase, ve kterém za celých šedesát minut neměl mnoho práce?
Převahu v utkání jsme měli všechny tři třetiny, což vyjádřil i počet střel. Většinu zápasu jsme odehráli v berounském obranném pásmu a pro mě to tak bylo jedno z těch utkání, kdy na mě nejde moc střel. To, že si člověk tolik nesáhne na puk, je pak na některé situace horší, ale kluci to zvládli. Perfektně bránili a soupeře do šancí moc nepouštěli. Vyhráli jsme díky urputnému boji, kdy jsme v závěru ve šťastné přesilovce pět na tři vstřelili vítězný gól.

Mohl bys nám popsat i ten jediný gól, co jsi inkasoval?

Před polovinou zápasu jel soupeř brejkovou situaci dva na jednoho. Rychlou souhrou mezi bekem si nahrál a já už jsem se nestačil přemístit. Prošlo mi to tam po ledě a soupeř se ujal vedení 1:0. My jsme však nesložili zbraně, hrnuli jsme se opět do útoku a vyhráli jsme. Tři body tak jsou doma a to je ze všeho nejdůležitější.