Kádr Dukly je uzavřen

31.01.2003 / Eva

Do konce přestupního termínu chybí jen pár hodin a všechny týmy si proto na poslední chvíli snaží pojistit co nejvíce hráčů. Hodně aktivní je v tomto směru především Kladno, ale v centru dění je také Dukla Jihlava. Na jednatele klubu Ivana Padělka tedy nemohla směřovat jiná otázka, než…
Podařilo se vám nakonec získat opavskou dvojici Najdek – Šebesta?
- "Bohužel, jednání s opavským týmem nedopadlo dobře,a ani jeden z jmenovaných hráčů se v Jihlavě neobjeví. Opava je jednoduše neuvolnila. Nemá totiž jistotu, že nebude muset hrát ve skupině o udržení."
Objevily se informace, že by měl Petr Kaňkovský a Jiří Jantovský posílit formou střídavého startu extraligové Znojmo…
- "To je pravda, ale jde pouze o střídavý start v případě nouze. Záležet bude na naší dobré vůli. Teprve pak budou k dispozici. Znojmo nám zas na oplátku vyhovělo s uvolněním Karla Šefčíka a slíbenou máme i pomoc útočníka Davida Ludvíka."
Takže jde o podobnou dohodu jako s Vítkovicemi?
- "Je to úplně stejné. Tomáš Ficenc a Rosťa Malena můžou vypomoci Vítkovicím, naopak my máme k dispozici Olesze s Chmelířem. No a tu samou spolupráci máme už dlouho s Třincem. Marián Morava, Pavel Zdráhal a Olda Bakus by mohli v případě zájmu na střídavý start do Třince a my můžeme naopak využít útočníky Rosťu Martynka a Jiřího Haška. "
Nikdo jiný už se tedy na soupisce Dukly neobjeví?
- "Ne, nic zásadního už se v tuto chvíli nezmění."
Děkuji za informace