S Kabáty:

24.09.2003 / RTD

O další body do prvoligové tabulky se dnes jihlavští hokejisté utkají na ledě soupeře. Před tím je, stejně jako členy populární české kapely Kabát, čeká cesta "Na sever". Večer se totiž představí na ledě Kadaně. Z utkání přineseme aktualizovaný článek.
Hokejisté Kadaně předvedli parádní vstup do soutěže. Po dvou kolech byli na čele prvoligové tabulky, když si vedle všech 6-ti bodů v úvodních dvou zápasech navíc připsali úctyhodné skóre 10:1. K němu jim dopomohlo především vítězství 6:0 v domácím střetnutí s Kometou Brno. Ve třetím utkání sezóny sice Kadaň podlehla v severočeském derby Chomutovu 1:4, přesto by určitě nebylo dobré podcenit její sílu. O něčem podobném však Dukla ani neuvažuje, o čemž nás přesvědčil i jihlavský gólman Jaroslav Suchan: "Kadaň má velmi dobré mužstvo, doposílené o hráče z extraligy. Musíme tam jít s tím, co od začátku ligy hrajeme. Bránit dobře střední pásmo, nedostávat soupeře moc do šancí. To se nám zatím daří, kluci brání perfektně. Takže uvidíme."

Sestava Kadaně v minulém kole:
Fikrt - Klaus, Kivoň, Pospíšil, Vilášek, Punčochář, Toms - Pelán, Kukla, Kašík - Kajer, Stavenský, Kuchler - Polanský, Derfler, Müller - Kreuzman, K. Tvrdek, Pech - Kreuzer