BLESKOVÁ TIPOVAČKA: 150. gól Dukly vstřelil Maliník

09.02.2013 / Zdeněk Drla

Stává se již tradicí, že jubilejní góly v sezoně střílí Roman Maliník. Stalo se tak v minulé a předminulé sezoně, kdy mladý útočník původem z Ostravy zaznamenal vždy stý gól týmu v sezoně. Letos mu sice stý gól utekl (jeho autorem byl v zápase 32. kola proti Písku, kdy Dukla prohrála 2:3 po prodloužení, Daniel Hodek - pozn. aut.), minulý týden si ale do svých statistik připsal trefu, jenž byla 150. gólem Dukly v sezoně.

Roman Maliník jakoby jubilejní góly přitahoval. V sezoně 2010/2011 zaznamenal stý gól Dukly v sezoně v polovině ledna do sítě Hradce Králové. Pro samotného hráče to byl vůbec první přesný zásah v dresu Dukly Jihlava - vždyť na Vysočinu přišel z Vítkovic teprve na začátku prosince předešlého roku.

Podruhé se radoval z gólu s pořadovým číslem sto v minulé sezoně. Tehdy jubilejní gól padl již o měsíc dříve než rok předtím - v půlce prosince. Stalo se tak v domácím utkání s Benátkami nad Jizerou. Letos se může gólem s číslem sto pyšnit nejlepší střelec jihlavského týmu Daniel Hodek, ten srovnával v prosincovém zápase s Pískem na 2:2.

Další letošní jubilejní gól Dukly si ale Roman Maliník vzít nenechal. Ten sto padesátý v této sezoně vstřelil ve středu 6. února 2013 dokonce v den svých 23. narozenin!

Správně tipovali tři fanoušci

V naší Bleskové tipovačce jsme se vás minulý týden ptali právě na možného autora jubilejního 150. gólu Dukly v sezoně. Mezi nejčastějšími tipy se objevovala jména osvědčených střelců: Michala Veleckého, Daniela Hodka, Martina Filipa či Michala Jeslínka. Soutěžící nezapomněli ani na další hráče Dukly. Romana Maliníka jako autora 150. gólu tipli správně tři fanoušci, a protože ceny od společnosti K+B expert Elektro jsou pouze dvě, musel rozhodnout los. Ten určil, že drobné upomínkové předměty od partnera tipovačky získávají Jarda Kříž z Jihlavy a David Holcman z Olešenky. Ceny si mohou vyzvednout kdykoliv v pracovní dny v kanceláři marketingového oddělení na HOráckém zimním stadionu }po telefonické domluvě na 602 288 607).