Dukla zahajuje přípravu

25.04.2005 / Eva Streichsbierová

26. března opustila Dukla Jihlava nejvyšší domácí soutěž, a téměř přesně o měsíc později už zahajuje přípravu na další, tentokrát prvoligovou sezónu. Během měsíční pauzy vyřešilo vedení klubu alespoň otázku nových trenérů, hlavním byl jmenovám Milan Chalupa, jeho asistentem se stal Aleš Polcar, a zjistilo také, že co se stadionu týká, zůstává zatím vše při starém.

V pondělí 25.dubna v deset hodin dopoledne začne mužstvo polykat první tréninkové dávky pod vedením jedenapadesátiletého kouče Milana Chalupy. „Vzhledem k proměnlivému počasí začneme samozřejmě v tělocvičně, potřebujeme se do toho nějakým způsobem vpravit, no a pak budeme zátěž postupně zvyšovat.“ Nový jihlavský lodivod zahájí úvodní trénink v hale Startu se svým asistentem Alešem Polcarem.

Nejistý je také počet hráčů, kteří se objeví na prvním setkání. „To v tuto chvíli neumím říct. Všichni dostali od vedoucího mužstva pozvánku, ale jak jsou na tom se zdravím nevím. Už se například omluvil Petr Kuchyňa, který je po operaci. Uvidíme v pondělí ráno,“ krčí rameny jednatel klubu Ivan Padělek.
Zřejmě nejcitelnější ztrátu zatím Dukla utrpěla na brankářském postu, Lukáši Hronkovi i Edgarsi Masalskisovi skončilo hostování. „Začneme trénovat s dvojicí Jaroslav Suchan, Milan Řehoř, ale soutěž začíná až v září a do té doby se může stát spousta věcí,“ říká Ivan Padělek.




×
Dnes v 18:00 | Muži
HC Dynamo Pardubice B
HC Dukla Jihlava