Dukla porazila lídra loňské sezóny !

23.08.2005 / nevažsa

Dukla si naplánovala na další přátelské utkání před začátkem ligy soupeře, který se může pyšnit titulem z posledního ročníku extraligy a to Pardubicemi. Domácí začali nebojácně a urputným bojem ihned smazali papírové předpoklady. Hlavními hrdiny se staly domácí Jaroslav Suchan a Daniel Hodek.
Jihlava od prvních minut dokázala všem přítomným divákům na stadionu, že se silného soupeře z východu Čech nebojí a udeřila již ve 13. minutě brankou z hole Oto Lazorišáka. “Začali jsme dobře a měli jsme i nějaký to štěstíčko a celkem se nám dařilo. V závěru jsme to už zatáhli a hostům se nepodařilo se nějak výrazně prosadit.“Do přestávky se stihl ještě trefit Daniel Hodek a odcházelo se do šaten za stavu 2:0.

I druhá třetina patřila domácím a brankou z hole Romana Hloucha Dukla stačila ještě zvýšit svůj náskok na - 3:0.“ Byl to perfektní vstup do zápasu, ale chvílema nás tam v těch prvních deseti minutách celkem dost motali. To bylo důležitý, že jsme to ustáli. Jináč si myslím pro diváky celkem pěkný zápas a vyhráli jsme“ zhodnotil po zápase Tomáš Čachotský.

Do závěrečného dějství lépe vstoupili hosté. Koukal a poté Klouda zdramatizovali utkání na 3:2, ale otěže do svých rukou vzal pevně znovu Daniel Hodek, který dal výsledku konečnou podobu na 4:2. K průběhu zápasu se vyjádřil i střelec první pardubické branky Petr Koukal “Nezačali jsme dobře a v první třetině jsme dostali dvě branky. Kdyby jsme začali jinak tak by ten zápas byl úplně o něčem jiným. Bohužel stalo se.“

foto: hokej.cz




×
Dnes v 18:00 | Muži
HC Dynamo Pardubice B
HC Dukla Jihlava