S Rebely to začalo, s Rebely to končí

01.09.2005 / Eva Streichsbierová

Posledním týmem, který prověří připravenost Dukly Jihlava před startem nové sezóny, bude druholigový Havlíčkův Brod. Souboj s Rebely sérii zápasových testů odstartoval a symbolicky jí přesně po měsíci také ukončí. Na stadionu v Kotlině se začátkem červencem radovala Dukla z vítězství 5:3. Páteční utkání začíná na Horáckém zimním stadionu tradičně v 17:30.

V úterním souboji s extraligovými Českými Budějovicemi chyběla v základní sestavě Dukly hned trojice hráčů. Kvůli zdravotním problémům se na led nedostali kapitán Oldřich Bakus a obránci Rostislav Malena a Pavel Staněk. V pátečním souboji s Havlíčkovým Brodem už by měli být minimálně dva marodi v pořádku. „Olda bude hrát určitě a Rosťa taky. Co se týče Pavla Staňka, tak ten se k nám připojil až dnes na tréninku a zatím nevím jestli ho hned pustíme do zápasu. Rozhodneme se v pátek dopoledne,“ říká trenér prvoligové Dukly Milan Chalupa.

Zhruba stejná sestava by pak měla vyjet na ledovou plochu i ve středu k prvnímu soutěžnímu duelu s Jindřichovým Hradcem. „Úplně potvrdit to nemohu, ale pravděpodobnost je velká. Záleží kdo, a jestli vůbec, přijede ze Znojma. Může to být Marek Chvátal, ale také ještě někdo další. Všechno je v jednání,“ tvrdí jihlavský lodivod.




×
Dnes v 18:00 | Muži
HC Dynamo Pardubice B
HC Dukla Jihlava