Karel Nekvasil: Zranění Tomáše Čachotského asi nebude tak strašné, jak jsme si mysleli

06.12.2020 / Tomáš Lysý

HC Dukla Jihlava pravidelně informuje o zraněných hráčích, kteří nebudou moct zasáhnout do zápasů. Zejména na sociální síti Facebook a Twitter, kde k zápasové sestavě dává klub info o hokejistech, jenž nehrají. Nyní vše upřesnil i trenér A-týmu Karel Nekvasil. Před utkáním s Kolínem se vrátil do sestavy obránce Daniel Kolář, který před deseti dny v Litoměřicích prodělal menší otřes mozku. Lepší se i stav útočníků Tomáše Čachotského a Vítězslava Brože.

Vítězslav Brož
„Víťa Brož na rozbruslení před zápasem s Porubou zajel do rýhy a padl zády na mantinel. Něco si udělal s kyčlí a nemohl se postavit. Podle informací od doktora to není nic vážného a sám říkal, že už se cítí mnohem lépe. V pondělí 7.12. by mohl začít s plným tréninkem,“ prozrazuje Karel Nekvasil.

Daniel Bukač
Nadějný obránce, který reprezentoval Českou republiku na mistrovství světa hráčů do 18 a 20 let, je dlouhodobě zraněný. Letos stihl pouze čtyři zápasy, přičemž v tom čtvrtém, v první třetině zápasu v Kadani, si přivodil dlouhodobé zranění.

Tomáš Čachotský
Jihlavský lídr odstoupil ve třetí třetině utkání proti Slavii Praha a hlavní trenér Viktor Ujčík se obával, že v letošním kalendářním roce již Dukle na ledě nepomůže. Po dalším domácím utkání jsou zprávy příznivější. „Zranění Tomáše asi nebude tak strašné, jak jsme si mysleli. Probíhá rehabilitace a říká, že už se cítí mnohem lépe. Na zápasu proti Kolínu se byl podívat a nějaké informace nám dal. Asi to nebude tak dlouhé, jak to na první pohled vypadalo, kdy prognózy byly špatné,“ povídá Karel Nekvasil.

Matěj Zadražil
Produktivní a silový útočník byl připraven naskočit po restartu Chance Ligy do zápasového rytmu, bohužel zranění tomu chtělo jinak. „Kotník Matěje Zadražila se moc nelepší a do 16.12. v tomto roce do zápasu nezasáhne. Doufáme, že od 17.12., kdy nám začínají dva pětidenní tréninkové cykli, už do tréninků zasáhne naplno,“ dodává Karel Nekvasil.




×
Dnes v 18:00 | Muži
HC Dynamo Pardubice B
HC Dukla Jihlava