Další věc od Kuby Illéše! Do prodeje jde 50 kusů triček s motivem play-off 2021

01.04.2021 / KLUB

Po obrovském úspěchu hráčských kartiček, které navrhl útočník A-týmu Jakub Illéš a jejichž poptávka extrémně předčila nabízený počet, přichází pro fanoušky další chuťovka. Jihlavský forvard před startem letošních vyřazovacích bojů navrhl logo Dukly pro play-off 2021 s hashtagem #vsichnizaduklu. Marketingové oddělení ve spolupráci s Kubou Illéšem a fanshopem dohodlo, že pokud Dukla přes Litoměřice postoupí do semifinále, bude fanouškům nabídnuta limitovaná edice 50 ks triček dohromady v barvě bílé, černé a bordó. A vzhledem k tomu, že Dukla sedmý zápas čtvrtfinále úspěšně zvládla, jdou trička přes eshop do prodeje. Objednávky budou spuštěny ve čtvrtek 1. dubna 2021 krátce po 20 hodině večerní a žádné další dodělávky tentokrát nebudou možné. Další podrobnosti najdete v článku.

Příběh loga

Logo Dukly pro play-off 2021, které navrhl hráč Dukly a grafik Jakub Illéš, spatřilo světlo světa krátce před prvním zápasem čtvrtfinálové série proti Litoměřicím. Den před pátým zápasem semifinále bylo logo nalepeno na dveře kabiny A-týmu Dukly Jihlava. A co následovalo poté? „S Tomášem Lysým z marketingu Dukly jsme se dohodli, že když sérii otočíme a postoupíme do semifinále, tak trička nabídneme fanouškům. Krátce po sedmém utkání jsme na tom začali pracovat,“ povídá Jakub Illéš a brzy bylo vše jasné. „Musíme poděkovat našemu partnerovi, firmě Skori Copy, za naprosto perfektní a rychlou domluvu. Do prodeje půjde 50 kusů triček, což není nijak velké číslo, ale potřebovali jsme mít trička co nejrychleji vyrobená. Navíc v pátek a v pondělí jsou Velikonoční svátky. Po komunikaci s panem Kasalým z firmy SportsScouting, která provozuje eshop a fanshop, jsme se dohodli na velikostech a barvách. Věříme, že si trička najdou své zájemce, budou se fanouškům líbit a že vůbec celé play-off nám bude dělat hodně radosti,“ říká zástupce klubového marketingu Tomáš Lysý.

Tričko s motivem play-off Dukly 2021 v černé a bílé podobě

Počty kusů, barvy, informace o prodeji a doba dodání

Počty triček, barvy, velikosti: Do prodeje půjde celkem 50 ks triček. Druhy: bílé tričko s bordó logem, bordó tričko s bílým logem a černé tričko s bílým logem. Hlavní velikosti budou L a XL, do prodeje půjde i malý počet triček velikost XXL a M. Trička jsou pouze v pánských velikostech.

Spuštění předprodeje: Předprodej bude spuštěn ve čtvrtek 1. dubna 2021 krátce po 20:00 přes eshop . Do prodeje půjde pouze 50 ks triček, žádné dodělávky nebudou možné. Jeden kupující může nakoupit dohromady jen dvě trička. Prodejní systém eshopu je nastaven tak, že ihned po vyprodání ještě mohou být nějaká trička k dispozici, než bude prodej vypnut. V tomto případě platí pravidlo – kdo dřív objednal, má tričko.

Distribuce: Vzhledem k malému času mezi postupem Dukly do semifinále, zadání do výroby (jenž je ovlivněna Velikonočními svátky) a startu semifinále budou trička vyrobena a dodána firmě SportsScouting (provozovatel eshopu a fanshopu) ve středu 7.4.2021. To znamená, že ve čtvrtek 8.4./pátek 9.4.2021 budou trička předána zásilkové službě nebo dána k vyzvednutí na Infocentrum CZ LOKO Arény. Prosíme všechny o respektování těchto termínů, SportsScouting Vás bude včas informovat.

Logo Dukly pro play-off 2021 od grafika a hráče A-týmu Jakuba Illéše. Autorská práva: Jakub Illéš / HC Dukla Jihlava




×
Dnes v 18:00 | Muži
HC Dynamo Pardubice B
HC Dukla Jihlava