JANČA & EMAS group s.r.o. se stává novým partnerem Dukly. Děkujeme!

30.11.2023 / Klub

V ekonomicky těžkých časech je velmi těžké shánět partnery pro klub, o to více nás potěšilo, že se rodina partnerů Dukly znovu rozrostla. Firma JANČA & EMAS group s.r.o., která se zabývá elektroinstalacemi, se stává novým partnerem klubu. „Duklácká rodina partnerů se opět rozrostla. Co si více přát, než přivítat dalšího partnera. Vážím si podpory firmy JANČA & EMAS group s.r.o. Věřím, že budeme spolupracovat nejen v letošní sezóně, ale dlouhodobě,“ říká k novému partnerovi jednatel Dukly Bedřich Ščerban.

„Hned v úvodu bychom chtěli říct, že si nesmírně vážíme vzájemné spolupráce s tak významným klubem, jakým je HC Dukla Jihlava. Jako firma máme rádi sport. Spousta našich kolegů i zákazníků jsou aktivními sportovci či fanoušky a právě proto se naše cesty spojily, “ popisoval vznik nového partnerství s Duklou obchodní manažer firmy Martin Šuta.

„Skupina JANČA & EMAS group s.r.o., která vznikla ve Valašském Meziříčí před 28 lety, bude pro mnohé fanoušky či příznivce Dukly neznámou společností. Jsme dynamicky se rozvíjející česká společnost v oblasti prodeje ELEKTROINSTALAČNÍHO MATERIÁLU a přelom roku 2023/2024 pro nás bude na Vysočině průlomový díky tomu, že budeme v tomto regionu otevírat svou první, a doufáme, že ne poslední, prodejnu a to konkrétně v Havlíčkově Brodě,“ pokračoval Šuta.

„Protože Vysočina žije hokejem a my vnímáme, že hrát jinde, než na vlastním kluzišti, je náročné a to jak pro klub, tak pro fanoušky. Nejen proto jsme rádi, že můžeme tímto partnerstvím Duklu podpořit. Jihlavskému hokeji přejeme příznivé výsledky, fanouškům nezapomenutelné hokejové zážitky a budeme se těšit na spolupráci,“ dodal obchodní manažer JANČA & EMAS group.

Děkujeme za vaši podporu a těšíme se na osobní setkání na zimním stadionu i mimo něj!




×
Dnes v 18:00 | Muži
HC Dynamo Pardubice B
HC Dukla Jihlava