Duklu čeká poslední soupeř v přípravě. V Pelhřimově vyzve MAC HKB Újbuda

04.09.2024 / Lukáš Vondruška

Před hráči Dukly je poslední přípravný zápas. V minulém přípravném zápase porazili svého rivala z Havlíčkova Brodu vysoko 10:0. Ve čtvrtek od 17:30 přivítá Jihlava na zimním stadionu v Pelhřimově tým z Maďarska MAC HKB Újbuda. Jedná se o atraktivního a jediného zahraničního soupeře Dukly v přípravných zápasech. Vstupenky na utkání s týmem z Budapešti můžete zakoupit i předem na našich webových stránkách. Při nákupu přes webové stránky tak získáte vstupenky s 10% slevou. Celé utkání můžete také sledovat formou textového přenosu na Onlajny.com

Poslední zápas přípravy se v Pelhřimově ponese v duchu testování systému video rozhodčích. Fanoušci si již mohli všimnout nainstalovaných kamer za brankami. V zápase s týmem Újbuda dojte tedy ke zkoumání i v situacích, ke kterým v sezóně nedojde. Rozhodčí tak budou kontrolovat například střely a jednoznačné góly. Samotný zápas se tak může lehce prodloužit.

Jihlavě se dosavadní průběh přípravných zápasů vyvedl. Za sebou má odehraných devět zápasů s pozitivní bilancí. Celkem sedmkrát slavila Dukla vítězství. Ve čtyřech zápasech dokonce vstřelila sedm a více branek. V nadcházejícím zápase bude zajímavé sledovat, jak si hráči střelecky povedou v posledním přípravném zápase před startem Maxa ligy.

Svěřenci trenéra Viktora Ujčíka tak na závěr své přípravy změří síly se soupeřem z Maďarska. Tým MAC HKB Újbuda momentálně hraje Erste ligu, ve které hrají především hokejové týmy z Maďarska a Rumunska. Dukla by určitě svého dalšího soupeře neměla podcenit. Jedná se totiž o mistra Erste ligy ze sezóny 2017/2018 a ve dvou předcházejících sezónách získala Újbuda stříbro. Jedná se tak o zajímavého soupeře jak pro hráče tak i diváky.

Přípravné zápasy Dukly před sezonou 2024/25



×
Dnes v 17:00 | Junioři
HC ZUBR Přerov
HC Dukla Jihlava
×
Dnes v 17:30 | Dorost
HC Dynamo Pardubice
HC Dukla Jihlava