Sobotní odpoledne bude v City parku patřit Dukle Jihlava

23.04.2009 / Redakce

Ani v období, kdy jedna sezona už skončila a druhá je zatím v nedohlednu, nezapomíná Dukla Jihlava na svoje fanoušky. V sobotu 25. dubna s ní můžete strávit tréninkové odpoledne v pasáži obchodního centra City park. Akce začne v 15:00 a skončí o dvě hodiny později.

Pro návštěvníky je připravena řada soutěží. „Bude se například střílet na brankáře nebo oblékat hokejová výstroj na čas,“ prozrazuje marketingový šéf Dukly Dušan Pařil. Toho, že by snad někdo nevěděl, v jakém pořadí si veškeré chrániče obléci, se prý nebojí. „Hlavně, aby je na sobě měli všechny,“ dodává se smíchem.

Výherci jednotlivých soutěží se mohou těšit na suvenýry s logem jihlavského klubu. „Hlavně ale věříme, že se budou návštěvníci dobře bavit. To je cílem celé akce. Proto bych chtěl na sobotu do City parku pozvat co nejvíce příznivců Dukly,“ vzkazuje Pařil.

Akce se zúčastní i někteří hráči prvoligového A-týmu, jako například brankář Milan Řehoř či útočník Pavel Suk. Chybět nebudou ani jednatel klubu Bedřich Ščerban a sportovní manažer Patrik Augusta.