Jihlavští žáci odehráli další mistrovské zápasy

04.10.2011 / Jaroslav Wollmann

Svěřenci Martina Pykala odehráli své utkání v Havlíčkově Brodě a v Pelhřimově. Lépe se vedlo mladším žákům, kteří vyhráli 6:5 a druhé utkání 18:3. 7 branek zaznamenal Vítězslav Brož. Starší prohráli v Kotlině 1:7 a v Pelhřimově získali bod za remizu 5:5. Svěřenci Františka Zemana cestovali do Hodonína a hostili Zlín. 6. třída venku vyhrála 4:3, doma svému soupeři podlehla 3:7. 8. třída v Hodoníně remizovala 5:5 a doma prohrála 4:6.

Výsledky 24. 9 - 2. 10. 2011

8. třída

4. kolo: Hodonín - Jihlava 5:5 (1:1, 2:2, 2:2)
Branky Jihlavy: Oščádal 2, Najman 2, Kousal. Nejlepší hráči Jihlavy: Pavel Kousal, Kryštof Chylík, Vladimír Oščádal.
Sestava Jihlavy:
Brychta (Škarek) - Pražák, Šlapáček, Váňa, Mareš, Šulák - Čermák, Najman, Adam, Kousal, Chylík, Oščádal, Berka Mejzlík, Slabý.

„K dnešnímu utkání jsme zajížděli do Hodonína. Naši hráči zaspali začátek utkání a v jeho průběhu jsme pak prohrávali 1:3. Cením si toho, že utkání nevzdali a otočili ho až na 5:4 z našeho pohledu. Mrzí mě, že ačkoliv jsme před koncem zápasu hráče nabádali, aby hráli jednoduše, přesto náš obránce udělá v samém závěru nesmyslnou chybu a dovolí soupeři 12 vteřin před koncem vyrovnat na 5:5. Věřím, že se hráči z tohoto zápasu poučí, něco si k tomu řekneme v pátek před tréninkem a doufám, že se příště vyvarují těchto hloupých chyb. V dnešním utkání bych chtěl pochválit druhý útok ve složení Oščádal – Chylík – Kousal, tento útok hrál velice dobře. Bohužel se k nim ostatní nepřidali a nehráli to, co jsme si od nich představovali. Stínem utkání bylo zranění našeho útočníka Tomáše Mejzlíka, který utkání nedohrál a byl odvezen do nemocnice s otřesem mozku," řekl po utkání trenér Zeman.

5. kolo: Jihlava - Zlín 4:6 (4:2, 0:3, 0:1)
Branky Jihlavy: Kousal 2, Najman 2. Nejlepší hráč Jihlavy: Pavel Kousal.
Sestava Jihlavy:
Škarek (Brychta) - Pražák, Šlapáček, Váňa, Mareš, Šulák, Kozel - Čermák, Najman, Adam, Kousal, Chylík, Oščádal, Berka, Slabý.

„Utkání starších hráčů jsme měli velice dobře rozehrané – vedli jsme 2:0 a 4:2. Bohužel po chybách při našich přesilovkách jsme třikrát inkasovali, což si myslím, že bylo rozhodující. I přes porážku si myslím, že to byl kvalitní zápas z obou stran. Mrzí mě opravdu jen to, že jsme dostali góly při našich početních výhodách, nácviku přesilovek jsme se hodně věnovali, sice jsme dva góly v přesilovkách dali, ale v téhle věkové kategorii už bychom soupeři jsme opravdu neměli dovolit při naší přesilovce skórovat," řekl po utkání trenér Zeman.

6. třída

4. kolo: Hodonín - Jihlava 3:4 (1:2, 1:0, 1:2)
Branky Jihlavy: Brož 2, Musil, Kardoš.
Sestava Jihlavy:
Lepeška (Krejčí) - Zadina, Trávník, Rašín, Komín, Martinů, Koláček - Musil, Najman, Daňhel, Tušer, Kardoš, Štěrba, Vaněk, Brož, Adamová.

„Velice kvalitní utkání a myslím si, že jsme od začátku šli více za vítězstvím než soupeř a podle mého názoru jsme zaslouženě vyhráli, když vítězný gól jsme dali pár minut před koncem. Po zápase jsem hráčům poděkoval za přístup a nasazení," řekl po utkání trenér Zeman.

5. kolo: Jihlava - Zlín 3:7 (0:4, 2:3, 1:0)
Branky Jihlavy: Svoboda, Musil, Daňhel. Nejlepší hráč Jihlavy: Jaroslav Musil.
Sestava Jihlavy:
Krejčí (Lepeška) - Trávník, Zadina, Komín, Rašín, Martinů, Koláček - Daňhel, Najman, Musil, Tušer, Kardoš, Štěrba, Brož, Svoboda, Vaněk.

„K prvnímu domácímu zápasu k nám zajíždělo mužstvo ze Zlína. I přes porážku 3:7 si naši hráči zaslouží pochvalu, protože odehráli velice slušné utkání. Naši hráči splnili ve všech třetinách to, co jsme si řekli, a myslím si, že když budou takhle pokračovat dál, tak to bude pro něj jedině dobře. Soupeř měl ve svém týmu jednu obrovskou individualitu, která nám dala pět gólů, a tím de facto rozhodla utkání," řekl po utkání trenér Zeman.

Starší žáci

2. kolo: Havlíčkův Brod - Jihlava 7:1 (3:0, 2:0, 2:1)
Branka Jihlavy: Němec.
Sestava Jihlavy:
Šťastný - Habermann, Hráček, Havelka, Jančí, Zápotočný, Stybor - Hrbatý, Novák, Němec, Prokš, Kouba, Kozel, Kolátor, Lupač, Matějka, Chvátal, Chromý.

4. kolo: Pelhřimov - Jihlava 5:5 (2:1, 1:0, 2:4)
Branky Jihlavy: Hrbatý 2, Habermann, Prokš, Kozel.
Sestava Jihlavy:
Šťastný - Habermann, Hráček, Havelka, Jančí, Zápotočný, Stybor - Hrbatý, Kozel, Prokš, Chvátal, Lupač, Němec, Novák, Kolátor, Matějka.

Mladší žáci

2. kolo: Havlíčkův Brod - Jihlava 5:6 (0:2, 3:2, 2:2)
Branky Jihlavy: Brož 3, Rampír 2, Svoboda.
Sestava Jihlavy:
Lepeška (31. – 52. Krejčí) - Volák, A. Lenikus, Š. Lenikus, Rašín - Mráz, Svoboda, Rampír, Vaněk, Koláček, Komín, Brož, Mareček, Pittner, Tomek.

4. kolo: Pelhřimov - Jihlava 3:18 (0:3, 2:5, 1:10)
Branky Jihlavy: Brož 4, Rampír 4, Svoboda 4, Koláček 2, Vaněk, Rašín, Mareček, Mráz.
Sestava Jihlavy:
Lepeška - Rašín, Mareček, Koláček, Žižka - Mráz, Svoboda, Rampír, Brož, Vaněk, Pittner, Tomek.




×
Dnes v 18:00 | Muži
HC Dynamo Pardubice B
HC Dukla Jihlava