Hráči Dukly Jihlava budou besedovat s fanoušky v nové hospůdce

29.01.2013 / Kamil Nečas

Nově otevřená restaurace Ta jihlavská… bude ve středu 30. ledna dějištěm první besedy s hráči A-týmu v novém kalendářním roce. Beseda začíná zhruba půl hodiny po skončení utkání 46. kola první hokejové ligy mezi Duklou Jihlava a Medvědy Beroun.

Pozvání na besedu, která bude první ze série setkávání s fanoušky v nové restauraci, přijali prozatím tři hráči, o dalších jménech se jedná.

Své dotazy z očí do očí budete moci pokládat například Martinu Filipovi – jedenačtyřicetiletý matador předvádí ve svém věku parádní kousky. Dalším z potvrzených účastníků besedy je letní posila ze Šumperka Michal Velecký, který se po delší pauze, zaviněné zraněním, vrátil ve velkém stylu a zaujal místo centra v první útočné formaci. Třetím je Roman Maliník, specialista na jubilejní góly (loni a předloni vstřelil vždy stý gól Dukly v sezoně / pozn. aut.) a hrdina domácího utkání s Benátkami, když zaznamenal vítězný gól čtyři vteřiny před koncem ve vlastním oslabení.

„Na besedě by se mohl objevit ještě jeden nebo možná dva další hráči. Fanoušci se mají rozhodně na co těšit, na podobných akcích není nouze o veselé historky,“ říká Zdeněk Drla z marketingového oddělení Dukly Jihlava.

Prostory hospůdky Ta jihlavská…, pro niž jméno vybrali v hlasování sami fanoušci, jsou přímo ideální pro pořádání podobných akcí. „Do budoucna chceme besedy dělat v pravidelných intervalech, přemýšlíme i o podpisových akcích nebo setkávání fanoušků s vedením klubu. Příznivci Dukly budou moci položit otázku přímo tváří v tvář například jednateli Dukly a nebudou se muset schovávat za nick na internetu,“ doplňuje Zdeněk Drla.




×
Dnes v 18:00 | Muži
HC Dynamo Pardubice B
HC Dukla Jihlava