Jihlavští žáci cestovali do Olomouce

15.02.2013 / Jaroslav Wollmann

V pátek 8. února cestovali svěřenci Martina Pykala do Olomouce. Šestá třída již od úvodních minut ukazovala, že si přijela pro oba body. Po první třetině byl stav 3:0 pro hosty. Po druhé části už 8:0 a konečné skóre se zastavilo na čísle 13. Tři branky vstřelil Vítězslav Brož. Osmé třídě se v posledních zápasech výsledkově nedaří a tuto bilanci se nepodařilo zlomit ani v Olomouci. Mladíci Jihlavy prohráli 1:5.

Výsledky 8. 2. 2013

8. třída

22. kolo: Olomouc - Jihlava 5:1 (3:0, 0:1, 2:0)
Branka Jihlavy: Havelka. Nejlepší hráči Jihlavy: Oliver Havelka.
Sestava Jihlavy:
Šťastný - Habermann, Trávník, Mareš, Havelka - Chvátal, Tušer, Prokš, Slabý, Vrátný, Kozel, Adam, Hrbatý, Němec, Musil.

„První třetina patřila jasně domácím, kteří tentokrát chtěli hrát hokej, na rozdíl od posledního vzájemného duelu, a na ledě to bylo znát. My působili hodně unaveně a myšlenkami byli kluci asi ještě někde na dálnici u Brna. Do druhé části jsme vstoupili podstatně lépe a za zlepšený výkon byla odměnou vyhraná třetina a snížení na 1:3. Tato část zápasu byla z našeho pohledu asi nejlepší a mohla přinést i další branky. Na začátku třetí třetiny jsme měli tři velké šance, ale po poslední z nich se naplnilo obvyklé nedáš, dostaneš a soupeř odskočil na 1:4. Po této brance si domácí výsledek pohlídali a zaslouženě zvítězili," řekl po utkání trenér Pykal.

Aktuální tabulku po 22. kole naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.

6. třída

22. kolo: Olomouc - Jihlava 0:13 (0:3, 0:5, 0:5)
Branky Jihlavy: Brož 3, Najman 2, Chlubna 2, Homola 2, Žižka, Čermák, Svoboda, Jančí. Nejlepší hráči Jihlavy: Celé mužstvo.
Sestava Jihlavy:
Krejčí - Volák, Buzek, Jančí, Homola - Rampír, Racek, Žižka, Chlubna, Brož, Najman, Čermák, Svoboda.

„Utkání kluci zvládli bez větších problémů. Soupeře přehráli, přestříleli a po pěkných kombinacích postupně navyšovali skóre a zaslouženě si odvážejí výhru," řekl po utkání trenér Pykal.

Aktuální tabulku po 22. kole naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.