Připomeňte si nejhezčí gólové akce Dukly za měsíc říjen a hlasujte pro jednu z nich

28.11.2017 / Tomáš Lysý

Pokračujeme v dobré tradici. Po anketě Dukla gól měsíce za září 2017, kterou vyhrál Filip Seman, přicházíme s říjnovým vydáním pěti nejhezčích jihlavských gólů. Ve výběru jsou dva góly Tomáše Čachotského, branka Tomáše Jiránka, trefa Tomáše Kubalíka nebo parádní souhra zakončená Lukášem Žálčíkem. Podívejte se na video a hlasujte! Anketa tentokrát končí již ve čtvrtek 30. listopadu ve 23:59.

Dukla gól měsíce říjen 2017

1) Tomáš Čachotský

Jihlavští hokejisté jeli na led silné Plzně, která se v prvním měsíci soutěže neuvěřitelně rozstřílela. Jenže během celého utkání padly jen tři góly, když Jihlava nakonec padla 1:2 v prodloužení. Zkraje druhé třetiny poslal Duklu do vedení Tomáš Čachotský, jenž zakončil povedenou souhru Filipa Semana s Jiřím Rysem a vychutnal si bývalého spoluhráče Miroslava Svobodu.

2) Lukáš Žálčík

Jak zlomit bezbrankový stav zápasu Dukla - Litvínov? No přece povedenou souhrou. Michal Hlinka našel mezi kruhy najíždějícího Lukáše Anděla, který se neukvapil. Nestřílel, ale oklamal beka a přihrál před poloprázdnou klec Lukáši Žálčíkovi, jenž mu za celou parádní akci náležitě poděkoval.

3) Tomáš Kubalík

Povedený byl také druhý gól Dukly ve stejném utkání. Tomáš Kubalík sledoval, kam vyplave po jeho souboji s obráncem kotouč. Dobře učinil. Puk si totiž na dlouhou hůl stáhl k sobě, namířil si to podélně mezi zkoprnělého obránce a gólmana, kolem kterého následně zasunul kotouč do sítě.

4) Tomáš Jiránek

Jihlavský útočník nechyběl už v anketě za září, kdy se trefil na Spartě. A ve výběru je i tentokrát a znovu je to jeho gól do sítě Sparty, tentokrát před domácími fanoušky. Důrazný forvard zakončoval souhru dvou Tomášů, když puk předal Tomáši Kubalíkovi a ten mu jej poté vrátil před volnou část branky.

5) Tomáš Čachotský

Znovu jméno Tomáš. Není se čemu divit, protože Tomáš Čachotský se výrazně připomněl fanouškům Zlína, kde před dvěma lety působil a udělal si zde spoustu dobrých přátel. Ti dokonce vyvolávali během zápasu jeho jméno. Nejinak se zachovala skupinka příznivců Dukly, a že k tomu měla pádný důvod. Jihlavský kapitán ve středním pásmu převzal puk od Petra Ulrycha, namířil si to z pravé strany až před branku a za stavu 0:0 otevřel skóre překonáním Libora Kašíka.

VIDEO - DUKLA GÓL MĚSÍCE ŘÍJEN 2017

Redakce Dukly Jihlava se tímto omlouvá za opožděné vydání rozboru gólů, dříve nebyl časový prostor. Anketu Dukla gól měsíce říjen 2017 spustíme během několika hodin. Během začátku prosince pak budou moci fanoušci hlasovat i jednu z pěti nejhezčích listopadových gólových akcí. Děkujeme za pochopení.




×
Dnes v 18:00 | Muži
HC Dynamo Pardubice B
HC Dukla Jihlava