Žáci vyhráli vysoko nad Brodem a utkali se s Třebíčí

06.11.2012 / Jaroslav Wollmann

V sobotu přivítali svěřenci Tomáše Dzurika Třebíč. Mladší žáci prohrávali po úvodní části 1:2, ve druhé a třetí však zabrali a nakonec slavili těsnou výhru 4:3. Starší žáci na svého soupeře nestačili a prohráli 4:12, kdy krok zvládla držet pouze první formace. Svěřenci Martina Pykala přivítali v neděli Havlíčkův Brod. Šesťáci již od úvodních minut ukazovali, kdo bude mít navrch a porazili Rebely vysoko 7:2. Osmáci zvládli utkání též na výbornou, když nad svým protivníkem vyhráli 7:3.

Výsledky 3. - 4. 11. 2012

8. třída

9. kolo: Jihlava - Havlíčkův Brod 7:3 (3:1, 1:0, 3:2)
Branky Jihlavy: Adam 2, Novák, Mareš, Kozel, Prokš, Slabý. Nejlepší hráči Jihlavy: Nikdo.
Sestava Jihlavy:
Škarek - Habermann, Zadina, Trávník, Havelka, Novák, Mareš - Slabý, Adam, Kozel, Vrátný, Prokš, Němec, Chvátal, Lupač, Hrbatý.

„Do utkání jsme vstoupili tak, jak jsme vstoupili a i přes to, že jsme třetinu vyhráli 3:1, byl soupeř lepší. Chyběl nám pohyb, přesná a včasná přihrávka a hlavně jakákoliv bojovnost. Od druhé třetiny jsme se trošku zlepšili, ale ze zápasu i přes vysoké vítězství dobrý pocit nemám. Těším se, až kluci předvedou konečně výkon, na který podle mě mají a dají do toho více srdíčka a hokejového umění," řekl po utkání trenér Pykal.

Aktuální tabulku po 9. kole naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.

6. třída

9. kolo: Jihlava - Havlíčkův Brod 7:2 (2:0, 2:2, 3:0)
Branky Jihlavy: Chlubna 2, Najman, Svoboda, Čermák, Rašín, Rampír. Nejlepší hráč Jihlavy: Celé mužstvo.
Sestava Jihlavy:
Krejčí - Volák, Rašín, Rampír, Sapík - Najman, Homola, Žižka, Chlubna, Brož, Svoboda, Čermák.

„Utkání se mi hodnotí velice dobře. Soupeře jsme od začátku výrazně přehrávali, přestříleli, dali konečně nějaké branky a nebýt vynikajícího výkonu brankářky soupeře, bylo by jich dvakrát tolik. Klukům jsem poděkoval za vynikající výkon, protože si to opravdu zasloužili," řekl po utkání trenér Pykal.

Aktuální tabulku po 9. kole naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.

Starší žáci

8. kolo: Jihlava - Třebíč 4:12 (0:6, 2:1, 2:5)
Branky a nahrávky Jihlavy: 29. Musil (Daňhel, Zadina), 32. Zadina (Daňhel, Musil), 48. Zápotočný, 53. Daňhel (Musil). Nejlepší hráči Jihlavy: Matěj Daňhel, Daniel Zadina, Jaroslav Musil, Jan Trávník, Filip Koláček, Daniel Šťastný.
Sestava Jihlavy:
Šťastný - Trávník, Koláček, Martinů, Komín, Mareček, Adamová - Daňhel, Zadina, Musil - Štěrba, Vaněk, Zápotočný - Chromý, Kolátor, Novák.

„Soupeř na nás vlítnul a jednoznačně nás první třetinu přehrával. Ve druhé části trochu polevil a naopak naše hra se zvedla a tuto část jsme vyhráli 2:1 po dvou krásných gólech. Bohužel opět obehraná písnička, kdy jen jedna naše pětka se mohla soupeři rovnat. I přes snahu této pětice, která svůj mini zápas vyhrála 4:2, tak zbylé dvě pětky je výkonem nepodpořily. Schopnosti a dovednosti velké části hráčů z těchto dvou formací nejsou zrovna na vysoké úrovni. Nicméně na již zmiňovaném výkonu první formace se dá stavět. Také i přes velký počet obdržených branek zachytal dobře brankář Šťastný, který si připsal 60 úspěšných zákroků. A když se příště zvedne a vylepší výkon aspoň ještě pár jedinců z dalších formací, tak se bude blýskat na lepší časy," řekl po utkání trenér Dzurik.

Aktuální tabulku po 8. kole naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.

Mladší žáci

8. kolo: Jihlava - Třebíč 4:3 (1:2, 1:0, 2:1)
Branky a nahrávky Jihlavy: 20. Chlubna (Čermák), 32. Chlubna (Racek), 49. Čermák, 57. Mikeš (Čermák). Nejlepší hráč Jihlavy: Tomáš Falta.
Sestava Jihlavy:
Falta - Mikeš, Seemanová, Pittner, Vorlíček, Schwarz, Přibil - Augusta, Racek, Sapík - Menšík, Čermák, Chlubna - Vorlíček, Kochrda, Vondrů.

„Speciálně jsem kluky upozorňoval na začátek utkání, kdy jsme minule v Třebíči po 18 vteřinách inkasovali. Ani to nebylo platné a ve 23 vteřině jsme již prohrávali. Poté jsme si pár šancí v 1. třetině vypracovali, ale opět jsme shořeli v zakončování. Ve druhé části jsem byl s výkonem velice nespokojen. Začali jsme tahat kotouč, vázla kombinace a zejména kluci přestali bruslit. Z toho pramenily i 4 fauly za tuto třetinu. Po důrazné přestávkové domluvě nastoupilo do 3. části zcela jiné mužstvo s odhodláním zápas vyhrát, což se nakonec opět po závěrečném dramatu podařilo. Za to musím kluky pochválit a doufám, že příště budou makat naplno celý zápas a nebudu muset opět zvyšovat hlas," řekl po utkání trenér Dzurik.

Aktuální tabulku po 8. kole naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.