Jihlavští žáci cestovali na ledy soupeřů

26.02.2013 / Jaroslav Wollmann

V pátek cestovali svěřenci Martina Pykala do Brna, aby zde odehráli další mistrovské zápasy s Warriorem. Šestá třída si po vyrovnaném průběhu připsala bod za remízu 5:5. Osmá třída rozhodla o zisku dvou bodů v poslední třetině, kterou vyhrála 4:1. Nakonec se radovala z výhry 5:2. Svěřenci Tomáše Dzurika cestovali také na kluziště soupeře. Mladší žáci získali dva body za výhru nad Českou Třebovou 6:2. Starší žáci se utkali s Litomyšlí, kterou porazili vysoko 12:2. Jaroslav Musil si v utkání připsal 4 branky a 3 asistence.

Výsledky 22. - 23. 2. 2013

8. třída

24. kolo: Warrior Brno - Jihlava 2:5 (0:1, 1:0, 1:4)
Branky Jihlavy: Havelka, Slabý, Adam, Vrátný, Hrbatý. Nejlepší hráči Jihlavy: Celé mužstvo.
Sestava Jihlavy:
Škarek - Kozel, Trávník, Mareš, Havelka - Chvátal, Novák, Prokš, Slabý, Vrátný, Adam, Hrbatý, Němec, Lupač.

„Začátek zápasu byl hodně vyrovnaný, ale zlepšeným výkonem v druhé polovině utkání kluci strhli výhru na svoji stranu. A nutno podotknout, že za předvedenou hru a nasazení naprosto zaslouženě," řekl po utkání trenér Pykal.

Aktuální tabulku po 22. kole naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.

6. třída

24. kolo: Warrior Brno - Jihlava 5:5 (2:2, 3:3, 0:0)
Branky Jihlavy: Rašín, Brož, Žižka, Chlubna, Racek. Nejlepší hráč Jihlavy: Tomáš Chlubna.
Sestava Jihlavy:
Krejčí - Volák, Jančí, Homola, Rašín - Rampír, Racek, Žižka, Chlubna, Brož, Najman, Čermák.

„V utkání jsme myslím byli lepším týmem, i když to nebyl z naší strany úplně nejlepší zápas. I přesto jsme většinu času trávili před soupeřovou brankou. Neproměňování šancí a poměrně laciné branky nás stály vítězství," řekl po utkání trenér Pykal.

Aktuální tabulku po 24. kole naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.

Starší žáci

22. kolo: Litomyšl - Jihlava 2:12 (0:4, 1:3, 1:5)
Branky a nahrávky Jihlavy: 1. Vaněk (Homola), 2. Najman (Daňhel, Musil), 5. Musil, 10. Brož (Vaněk), 31. Kolátor (Homola), 34. Musil, 40. Daňhel (Volák), 41. Najman (Musil), 49. Musil (Koláček), 50. Musil (Najman), 57. Daňhel, 60. Daňhel (Rašín, Musil). Nejlepší hráči Jihlavy: Jaroslav Musil, David Homola, Patrik Rašín.
Sestava Jihlavy:
Lepeška - Trávník, Koláček, Rašín, Mareček, Volák - Daňhel, Najman, Musil - Homola, Vaněk, Brož - Adamová, Matějka, Novák - Kolátor.

„Fantastický začátek, kdy jsme v 5. minutě vedli 3:0. I poté nadále hráli kluci jako z partesu. Na přelomu první a druhé třetiny trošku výkon upadl, jelikož jsme více začali tahat kotouče a ubyla kombinace. Naštěstí jsme se po krátké době vrátili k naší hře, pátým gólem jsme soupeře definitivně zlomili a poté si užívali zápas až do poslední minuty. Takže kromě vysokého výsledku nás může těšit předvedená hra, bodové hody Járy Musila (4+3) či hattrick Matěje Daňhela. Dále za zmínku také stojí výkon Davida Homoly, který hrál výborně. Bránil, útočil, dal hře myšlenku, dobře se prosazoval v situacích 1 na 1 a byl našim velice důležitým článkem k vítězství, které si zaslouženě odvážíme," řekl po utkání trenér Dzurik.

Aktuální tabulku po 8. kole nadstavby naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.

Mladší žáci

22. kolo: Česká Třebová - Jihlava 2:6 (1:1, 1:3, 0:2)
Branky a nahrávky Jihlavy: 19. Chlubna (Menšík), 23. Augusta (Racek), 26. Chvátal (Chlubna), 36. Chlubna (Čermák), 43. Chlubna (Čermák), 52. Racek. Nejlepší hráči Jihlavy: Patrik Čermák, Tomáš Chlubna, Tomáš Racek.
Sestava Jihlavy:
Falta - Mikeš, Pittner, Hroch, Seemannová, Vorlíček - Augusta, Racek, Vondrů - Čermák, Chlubna, Menšík - Chvátal, Vranka.

„I když soupeř hrál velice obstojně, tak kvalita byla na naší straně. Po herní stránce můžu kluky pochválit. Jen naše střelecká nemohoucnost zapříčinila, že utkání neskončilo vyšším rozdílem. Každopádně dobré utkání a dobrý výkon," řekl po utkání trenér Dzurik.

Aktuální tabulku po 8. kole nadstavby naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.